Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Lloret de Mar for kun 1.163,-


8 dage i Lloret de Mar for kun 1.163,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel!

Lloret de Mar er et af de mest besøgte steder på Costa Brava. Byen er en skøn ferieby for alle aldre og her finder man bla. en 2 km lang strand og et landskab der indbyder til mountain biking.

Se tilbud på Fly og hotel her:

 Priser & links

 

Billund: 29. sep – 6. okt 18 (7 nætter)
HOTEL780,-
FLY383,-
I ALT1.163,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 29. sep – 6. okt (7 nætter)
HOTEL780,-
FLY581,-
I ALT1.361,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det meget godt bedømte 3-stjernede hotel “Royal Inn Aparthotel”. Hotellet, der består af 14 lejligheder, ligger tæt på stranden, har aircondition og gratis wifi. Værelserne indeholder køkken og privat badeværelse.

 

Vi har anvendt rabatkoden AFGENDK36718 på hotels.com for at opnå den bedste pris.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra Billund har vi på momondo fundet billige billetter med direkte fly den 29. september – 6. oktober 2018, hvor prisen er 383,- pr. person.

 

Fra København har vi på travelmarket fundet billige billetter med direkte fly den 29. september – 6. oktober 2018, hvor prisen er 581,- pr. person.
Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for 375,- pr. køretøj pr. vej.

Der kører shuttlebusser fra Girona og Barcelona lufthavn til Lloret de Mar. Prisen pr. person er for en returbillet ca. 145,- fra/til Girona og ca. 205,- fra/til Barcelona lufthavn. Det kan bestilles her.

Billeje er et meget billigt alternativ! Fra Girona koster det kun 182,- (91,- pr. person) for 1 uge og I kan finde den her

 

Fra Barcelona koster det kun 76,- (38,- pr. person) for 1 uge og I kan finde den her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365