Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Costa de Almeria for kun 1.342,-


15 dage på Costa de Almeria i Spanien for kun 1.342,- per person inkl. direkte fly og godt lejlighedshotel med pool og super beliggenhed tæt på stranden!

På Costa de Almeria finder I god mad og lange strande. Både langs kysten og i bjergene er der et hav af oplevelser.  Almerias gamle bydel er absolut også et besøg værd. Gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en fantastisk udsigt over byen.

 

Se tilbud på fly og hotel.

 Prisoversigt og links

 

København: 21. sep – 05. okt. 2018 (14 nætter)
HOTEL1.043,-
FLY299,-
I ALT1.342,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Felix Apartamentos er et godt lejlighedshotel, der får gode anmeldelser af gæsterne. Hotellet har pool og ligger tæt på stranden.

 Fly

 

Fra København er prisen for direkte fly med Spies 299,- pr. person

 

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje koster kun 1.060,- (530,- pr. person) for 15 dage og den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365