Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.298,-


Last minute – 8 dage på Mallorca inkl. fly og flot 4-stjernet hotel for kun 1.298,-

På Mallorca er noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Mallorca tilbyder kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv.Prisoversigt og links

 

København: 1. – 8. sep (7 nætter)
Pris1.298,-

 


Hotel

Ivory Playa ligger virkelig skønt tæt ved den fantastiske strand i Alcudia, som både er bred, indbydende og særdeles børnevenlig. Hotellet er meget populært – og det er med god grund. Her er nemlig mange faciliteter og servicen er i top. Du bor dejligt, tæt på det hele, og du kan næsten ikke undgås at stortrives.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365