Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Madeira for kun 1.174,-


1 uge på Madeira for kun 1.174,- pr. person inkl. direkte fly og godt lejlighedshotel med god beliggenhed.

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.Prisoversigt og links

 

København: 3. – 10. sep (7 nætter)
Pris1.174,-

 


Hotel

Lille, ældre og hyggeligt pensionat midt i de charmerende dele af Funchal. Pensionatet består af hovedbygningen Sao Paulo og annekset Allegria. I området omkring hotellet ligger der mange lokale og internationale restauranter samt bagerier og små hyggelige caféer. 

Bemærk: Der er flere alternative hoteller tilgængelige.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Funchal Lufthavn til hotellet er fra cirka 30-60 minutter (ca. 20 km)

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365