Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Tenerife for kun 1.033,-


Last Minute: 8 dage på Tenerife for kun 1.033,- inkl. direkte fly og godt bedømt 3-stjernet hotel med pool.

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

 

Se tilbud på fly her

 Priser & links

 

København:  28. aug – 4. sep (7 nætter)
HOTEL759,-
FLY274,-
I ALT1.033,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Apartamentos Teide Mar”, der er godt bedømt og bl.a. byder på 2 pools, tennisbane, restaurant og bar samt lejligheder med tekøkken, privat badeværelse og balkon:


For at få den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFGENDK34718 når I reserverer på hotels.com

 

Der findes mange andre hoteller på Tenerife: Find det helt rigtige hotel for jer herFly

 

Fra København har vi på travelmarket.dk fundet billige billetter med direkte fly til Tenerife den 28. august – 4. september 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Spies tilbyder transfer for 200,- pr. person.

Billeje er et godt og billigt alternativ, da man herved nemt kan komme fra lufthavnen til hotellet samt kan komme rundt til seværdighederne, der ligger spredt på øen. Det koster kun 344,- (172,- pr. person) for 2 uger og kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365