Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Sri Lanka for kun 2.966,-


15 dage på Sri Lanka for kun 2.966,- inkl. fly, bagage og meget godt bedømt strandhotel med pool!

På Sri Lanka finder du både endeløse strande og et frodigt højland. Slap af ved stranden eller gå på opdagelse i naturen der bl.a. byder på leoparder, havskildpadder, påfugle og elefanter. Her finder du også ruiner og har mulighed for at opleve en af verdens smukkeste togstrækninger.

 

Se tilbud på fly og det flotte hotel her:

Klik videre ind på booking.com og se de flotte billeder!Priser & links

 

København:  11. – 26. nov 18 (14 nætter)
HOTEL1.037,-
FLY1.929,-
I ALT2.966,-Pris pr. person ved 2 personer

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Beach Inns” der får meget gode bedømmelser af de tidligere gæster og som bl.a. byder på en privat strand med restaurant på stranden. Derudover har hotellet pool, flot udsigt og mange muligheder for aktiviteter som dykning, cykling og mulighed for at fiske.

 

Der findes mange andre hoteller på Sri Lanka: Find det helt rigtige hotel for jer herFly

 

Fra København har vi på travelmarket.dk fundet meget billige billetter med fly til Colombo, Sri Lanka den 11. – 26. november 2018.

Der er mange andre datoer med samme billige billetter. Anvend med fordel UIAs søgefunktion med +/- 3 dage til at finde dem.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Vil du hellere arrangere turen selv, så kan du f.eks. tage en taxa til/fra Kadawatha og derfra tage bussen til/fra Matara. Turen vil i alt tage ca. 2,5 – 3 timer og koste omkring 50,- for taxaen og 25,- pr. person for bussen pr. vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365