Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Sevilla for kun 828,-


4 dage i Sevilla for kun 828,- inkl. fly og dejligt 3-stjernet hotel med pool.

Tag turen til den smukke andalusiske by Sevilla, der rummer så mange herligheder. Oplev den berømte og lidenskabelige dans Flamenco, nyd de mange tapasbarer og besøg det spændende historiske palads Alcázar. Husk også at lægge vejen forbi Parque de María Luisa, der er en dejlig oase i centrum af byen fyldt med palmer, smukke blomster og appelsintræer.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG 3-stjernet HOTEL HER:

Denne rejse præsenteres i samarbejde med den aktuelle roman Skyd efter benene! – Du kan læse mere om bogen her


Priser & links

københavn: 17. – 20. november 2018 (3 nætter)
HOTEL477,-
FLY351,-
I ALT828,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefonen, så er den viste pris samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Sercotel Dona Carmela bliver godt bedømt af hotellets gæster. Det 3-stjernede hotel byder bl.a. på god beliggenhed, flotte værelser, pool og lufthavnstransport.

 

For at få den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFGENDK34718 når I reserverer på hotels.com

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller Fly: direkte

 

Fra København til Sevilla er der billige billetter med direkte fly den 17. – 20. november 2018, hvor prisen er 351,- pr. person.


Der var desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Billeje er billigt i Sevilla! – Det koster kun 339,- (170,- pr. person) for 4 dage og det kan bestilles her. Hotellet tilbyder parkeringsfaciliteter.

 

I øvrigt har Sevilla mange gode cykelstier. Det kan derfor anbefales at leje cykler, da det er en nem og hurtig måde at komme rundt i byen på.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365