Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages forlænget weekendtur til Færøerne for kun 2.110,-


4 dages forlænget weekendtur til Færøerne for kun 2.110,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og vidunderlig beliggenhed!

Snyd ikke dig selv for en  fantastisk tur til Færøernes uspolerede og mageløse natur. Den majestætiske udsigt over landskaber, der brydes med stejle fjelde og små landsbyer er helt unik. Færøerne er med god grund kåret til verdens bedste øgruppe af National Geographic.

 

Se tilbud på Fly og hotel her:

 

Alternativ: Ønsker I at bo i Torshavn er dette 4-stjernede hotel et lækkert alternativ, der ligeledes inkluderer morgenmad:Priser & links

 

Billund: 4. – 7. apr 2019 (3 nætter)
HOTEL1.147,-
FLY963,-
I ALT2.110,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

København: 4. – 7. apr 2019 (3 nætter)
HOTEL1.147,-
FLY1.273,-
I ALT2.420,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 2-stjernede hotel “Gjáargarður”, der bedømmes meget godt med 8,5 / 10 på booking.com og roses især for den vidunderlige beliggenhed (9,5 / 10).

Kristjanshavn er et godt bedømt hotel med en fabelagtig beliggenhed i den færøske natur. Hotellet tilbyder transport til lufthavnen.

 

Ønsker I selv at finde et alternativt hotel, kan I finde det herFly

 

Fra Billund har vi på travelmarket fundet direkte fly for kun 963,- inkl bagage med rejsedatoerne 4. – 7. april 2019.

Der er mange datoer med billige billetter. Rejs f.eks. 7.5 – 10.5 til samme pris.

 

Fra København har vi på travelmarket fundet direkte fly for kun 1.273,- inkl bagage med rejsedatoerne 4. – 7. april 2019.

Der er mange datoer med billige billetter. Rejs f.eks. 7.5 – 10.5 til blot 1.021,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det koster 1.734,- (867,- pr. person) for 4 dage og kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365