Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.549,-


15 dage i Parga i Grækenland for kun 2.549,- per person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel.

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

 Prisoversigt og links

 

København: 3. – 17. sep (14 nætter)
Pris2.549,-

 


Hotel

Panthea er et pænt lille lejlighedshotel i den øvre del af Parga. På skråningen bag hotellet er der store olivenlunde, og fra hotellets have og lejligheder har du en fin udsigt over byen og havet. Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transferbussen standser ca. 50 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365