Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Burgas for kun 1.548,-


15 dage i Burgas for kun 1.548,- per person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad.

Nyd ferien i Burgas, der er den næststørste by på Sortehavskysten med sine ca. 212.000 indbyggere. Byen er blevet en særdeles populær feriedestination, og det er ikke så sært: Smukke sandstrande, skøn natur, stabilt sommervejr og masser af forlystelser.

 Prisoversigt og links

 

København: 27. aug – 10. sep (14 nætter)
Pris1.548,-

 


Hotel

Hotel Yantra, der tilbyder både værelser og lejligheder, ligger i gåafstand fra stranden i Sunny Beach. Et godt alternativ til dig, der ønsker en enkel og billig indkvartering. Der er kun nogle minutters gang fra Yantra til shopping, restauranter og barer.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Der holder transferbus til lufthavnen ved hotellet.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365