Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lesbos for kun 1.449,-


8 dage på Lesbos for kun 1.449,- pr. person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel.

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol, skønne strande og et ægte græsk hverdagsliv.

 Prisoversigt og links

 

København: 20. – 27. sep 2018 (7 nætter)
Pris1.449,-

 

Prisen er også 1.449,- ved 3 personer og er 1.649,- ved 4 personer.


Hotel

Marianthi er et hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger med en smuk udsigt over omgivelserne og havet. Her findes også et dejligt poolområde og en lille bar.Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Spies tilbyder transfer for 200,- pr. person

Vil I hellere leje en bil, så koster det 1.367,- (684,- pr. person) og den kan bestilles her

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365