Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Brač i Kroatien for kun 1.855,-


8 dage på smukke Brač i Kroatien for kun 1.855,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård. Her finder man både smuk natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG 3-stjernet HOTEL HER:

 Priser & links

 

København:  1. – 8. sep. 2018 (7 nætter)
HOTEL856,-
FLY999,-
I ALT1.855,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt. Klik på “Tilbud fra” på Trivago for at få den billigste pris på hotellet.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Villa Dinka”, der bedømmes fabelagtigt med 9,1 / 10 på booking.com. Lejlighederne har bl.a. aircondition, gratis wifi, køkken og privat badeværelse.

 

Der findes mange andre hoteller på Brac! Ønsker I et andet end det af os foreslåede kan I finde det helt rigtige hotel for jer herFly

 

Fra København til Brac har vi fundet billige billetter på travelmarket.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport, men hvis du gerne vil klare transporten på egen hånd, så kan du enten tage bus (37,5,- pr. person) eller taxa (300,-) fra lufthavnen til havnen i Split. Herfra sejler færgen til Supetar på Brac 9-14 gange dagligt. Det er en tur på 50 min., der koster 33,- pr. person.

Lej evt. en bil fra lufthavnen i Split. Bilen kan bestilles her og koster fra 362,- (181,-) for 7 dage. Med en bil vil færgeturen koste ca. 160,- pr. vej.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365