Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Madeira for kun 1.274,-


1 uge på Madeira for kun 1.274,- pr. person inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med pool og super beliggenhed tæt på vandet.

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

Se tilbud på fly og godt 3-stjernet hotel med pool.

 

Som alternativ har vi fundet et fremragende 4-stjernet hotel med pool og udsigt over vandet. Se det her:Prisoversigt og links

København: 13. – 20. august 2018 (7 nætter)
HOTEL775,-
FLY499,-
I ALT1.274,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.


Hotel

Cabanas de S. Jorge Village er et godt 3-stjernet Hotel i bjergene i Santana med vingård og udendørs pool. Hotellet ligger tæt på stranden og tilbyder bl.a. gratis parkering, bibliotek og terrasse og have.

 Fly

 

Fra København er prisen for direkte fly med Spies 499,- pr. person ved rejsedatoerne den 13. – 20. august 2018.

 

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej en bil og nyd Madeiras smukke natur på egen hånd. Den koster fra 1.795,- (898,- pr. person) for 1 uge. I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365