Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Golden Sands med all inclusive for kun 2.198,-


8 dage i Golden Sands inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med all inclusive for kun 2.198,- pr. person.

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.Prisoversigt og links

 

København: 9. – 16. aug 2018 (7 nætter)
2 personer2.198,-

 

Billund: 9. – 16. aug 2018 (7 nætter)
2 personer2.498,-

 


 


Hotel

Hotel Madara er et hyggeligt og velrenommeret hotel, hvor familier vil føle sig meget velkomne. Personalet gør meget ud af, at servicen er i top, og hotellet er indrettet med masser af gode faciliteter – swimmingpools og forskellige sportsaktiviteter. Både centrum med sine forlystelser og gode spisesteder, og den dejlige strand med masser af vandaktiviteter ligger kun få minutters gang fra hotellet. Opholdet på hotellet er med All Inclusive, som nydes i den hyggelige restaurant.


Transport

Transfer til lufthavnen kan tilkøbes for 360,- hos Bravo Tours.

Ønsker du at være mere fleksibel er en lejebil et godt alternativ. Den koster fra kun 1.749,-  for 8 dage og kan bestilles her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes for 200,-

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365