Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Phuket for kun 4.557,-


15 dage på Phuket for kun 4.557,- pr. person inkl. direkte fly og dejligt 3-stjernet hotel med pool på tagterrassen og god beliggenhed.

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG flot 3-stjernet HOTEL HER:

 

Bemærk: På hotelscombined skal du selv vælge datoerne 17. november – 1. december 2018 og herefter klikke på det billigste tilbud.

Som alternativ har vi fundet et flot 4-stjernet hotel. Se det her. Husk også her at vælge datoerne 17. november – 1. december 2018 og herefter klikke på det billigste tilbud.

 


Priser & links

københavn:  16. nov – 1 dec 2018 (14 nætter)
HOTEL659,-
FLY3.898,-
I ALT4.557,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk:  Flyet lander 17. november i Thailand.


Hotel

Star Hotel Patong er et flot 3-stjernet hotel med dejlige værelser og en god beliggenhed tæt på stranden. Hotellet får gode anmeldelser af gæsterne og tilbyder bl.a. tagterrasse med en flot pool, aircondition og daglig rengøring.

Bemærk: På hotelscombined skal du selv vælge datoerne 17. november – 1. december 2018 og herefter klikke på det billigste tilbud.

 

Vil du søge på andre hoteller kan du gøre det herFly

 

Fra København til Phuket er der billige direkte billetter den 16. november – 1. december 2018, hvor prisen er 3.898,- pr. person.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Transport er generelt billigt i Thailand. Ifølge phuket.com, kan man forvente en pris på ca. 30,- pr. person for et sæde i en minivan, 35,- pr. person i bus og ca. 125-150,- for en taxa.

Bil: Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365