Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Kreta i aug.: Fra 648,- t/r


Billige fly til Kreta i august: Fra 648,- tur/retur

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.


Fly

Se tilbud på fly her


 


Hotel

 

Vi har fundet et fantastisk tilbud på det fabelagtige 5-stjernede hotel Village Heights Golf Resort by Diamond Resorts. Se det dejlige hotel her:

 

Ønsker I at bo tættere på lufthavnen i Chania kan I f.eks. bo på det charmerende 4-stjernede Porto del Colombo. Se hotellet her:

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end de af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Denne rejse præsenteres i samarbejde med den aktuelle roman Skyd efter benene! – Du kan læse mere om bogen her


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365