Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Kos for kun 2.430,-


Super pris! – 15 dage på Kos i skolernes sommerferie for kun 2.430,- per person inkl. fly og hyggeligt 2,5-stjernet hotel tæt på stranden!

Kos er som skabt til slappe af på de fine sandstrande samt at opleve de historiske udgravninger. Den charmerende Ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG 2,5-stjernet HOTEL HER:

 

Bemærk: på nuværende tidspunkt skriver Travelmarket at prisen er 748,- pr. person. Når der klikkes videre på TUI er prisen dog de beskrevne 498,-

 

Rejsemål: Kos, Grækenland
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse: 29. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 2.430,-

 


Priser & links

 

København: 29. JUN – 13. JUL 2018 (14 nætter)
HOTEL1.932,-
FLY498,-
I ALT2.430,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: For at få flyet frem, skal der vælges “29. juni” som dato, “2 uger” varighed og “Vis kun fly” i Hotel specifikation.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det hyggelige 2,5 stjernede “Paradise Hotel”. Hotellet består af 50 værelser og ligger tæt på stranden. Værelserne har bl.a. aircondition, daglig rengøring, gratis wifi, køleskab og privat badeværelse.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København er der billige billetter hos TUI med direkte fly den 29. juni – 13. juli 2018 , hvor prisen er 498,- pr. person.

 

Bemærk: på nuværende tidspunkt skriver Travelmarket at prisen er 748,- pr. person. Når der klikkes videre på TUI er prisen dog de beskrevne 498,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Ifølge taxi-calculator.com koster en taxa ca. 150,- fra lufthavnen til det af os foreslåede hotel.

Lej evt. en bil. Den koster 2.310,- for 15 dage og kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365