Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Side for kun 671,-


Super last minute pakkerejsetilbud hos Sunweb! – Fx 5 dage i Side for kun 671,- pr. person ved 2 personer inkl. direkte fly, transfer og hotel med pool! – F.eks. også billige rejser til Kreta, Rhodos og Costa Brava.

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området i og omkring Side kan man finde flere historiske attraktioner.

Rejsemål: Side, Tyrkiet
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse: 28. maj 2018
Pris pr. pers. kun: 671,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN
PersonerPris28. maj
2671,-Vis rejse

 


Hotel

Populært 3,5 stjernet lejlighedshotel i Side med to poolområder og vandrutsjebaner.

Se det her: Vis tilbuddet

 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Yderligere information

Der er lige nu rigtig mange billige afbudsrejser på 3-7 dages varighed på Sunweb med afrejse i slutningen af maj eller starten af juni.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365