Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Samos for kun 1.726,-


2 uger på Samos for kun 1.726,- inkl. direkte fly og godt bedømt hotel med pool.

Opdatering: Flybilleterne er ikke tilgængelige mere!

Tyvstart din sommerferie med 14 dejlige dage på Samos. Øen ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL ved stranden HER:

 

Som alternativ har vi fundet et særtilbud på et lækkert 4-stjernet resort, der ligger tæt ved stranden og inkluderer morgenmad. Se det her:

 

 

Rejsemål: Samos, Grækenland
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse: 19. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.726,-

 

Priser & links

københavn: 19. juni – 3. juli  2018 (14 nætter)
HOTEL1.228,-
FLY498,-
I ALT1.726,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefonen, så er den viste pris samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Apollonia Bay er et hyggeligt hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden. Hotellet tilbyder fine værelser med balkoner med udsigt over haven eller poolen.

Se mere på hotellet her: Vis hotel

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller Fly: direkte

 

Fra København til Samos er der billige billetter med direkte fly den 19. juni – 3. juli  2018, hvor prisen er 498,- pr. person.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Lej en bil og opdag Samos på egen hånd. Det koster 1.900,- for 14 dage og I kan finde den her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365