Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Menorca for kun 1.161,-


Last minute: 1 uge på Menorca for kun 1.161,- per person inkl. direkte fly og godt hotel med pool og dejlig beliggenhed tæt på stranden.

I Menorcas mange badevige og på de smukke sandstrande er vandet krystalklart og perfekt til snorkling. Øens mange snoede stier mellem pinjetræerne er oplagte til både vandreture, ridning og mountainbiking. Nyd også de dejlige fiskerestauranter ved havet og atmosfæren i charmerende småbyer som Mahon og Ciutadella.

 

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Der er mange gode tilbud på hoteller på Menorca. I kan f.eks. også bo på dette charmerende 5-stjernede hotel til en fantastisk pris. Se det her:

Rejsemål: Menorca, Spanien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 27. maj 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.161,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 1.161,-


Priser & links

København: 27. maj – 3. juni 18 (7 nætter)
HOTEL763,-
FLY398,-
I ALT1.161,-Pris pr. person ved 2 personer

Billund: 27. maj – 3. juni 2018 (7 nætter)
HOTEL763,-
FLY398,-
I ALT1.161,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Apartamentos Vista Blanes er et godt hotel med en super beliggenhed et par minutter fra stranden. Hotellet bliver godt bedømt og tilbyder bl.a. pool og terrasse og have. Se mere til hotellet her: 

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem: Vis alternative hotellerFly:

 

Fra København er prisen for direkte fly 398,- ved rejsedatoerne 27. maj – 3. juni 2018.

 

Fra Billund er prisen for direkte fly 398,- ved rejsedatoerne 27. maj – 3. juni 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Menorca er en lille ø, hvor det er nemt at komme rundt. Vil du udforske øen på egen hånd kan du leje en bil her. Hotellet hjælper gerne med transport og udflugter.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365