Vi finder de bedste rejsetilbud

10 dage i Manilva på Costa del Sol for kun 1.781,-


10 dage i Manilva på Costa del Sol for kun 1.781,- per person inkl. leje af bil, fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og super beliggenhed.

Manilva er en charmerende by i Málaga-provinsen, der strækker sig over bjerge delt af en række vandløb. Husenes skarpe, hvide farve i Manilva står i flot kontrast til det grønne landskab ved Málaga og det blå hav ved Costa del Sol. Hvis du leder efter fred og ro samt et sted at slappe af i solen, så er Sabinillas-stranden  det perfekte sted  Her får du en strand, der tilbyder alle de services, du har brug for, inklusive en skøn havnepromenade.

 

Se tilbud på fly og 4-stjernet hotel her:

 

Alternativt kan I f.eks. bo på dette fantastiske 5-stjernede hotel til en super god pris. Se det her

Rejsemål: Manilva, Spanien
Rejselængde: 9 overnatninger
Afrejse: 4. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.781,-
Pris pr. pers. fra  kun Hamborg: 1.752,-

 


Prisoversigt og links

København: 4. – 13. juni 2018 (9 nætter)
HOTEL1.204,-
FLY561,-
I ALT1.765,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Hamborg: 4. – 13. juni 2018 (9 nætter)
HOTEL1.204,-
FLY532,-
I ALT1.736,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.

BIL: Det er fantastisk billigt at leje en bil i Spanien. Det koster fra kun 32 kr. for perioden 4.-13. juni. Den kan bestilles her


Hotel

Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol er et super flot og lækkert 4-stjernet lejlighedshotel tæt på stranden i Manilva. Hotellet byder bl.a. på 2 udendørs pools, have og parkering.

Se mere til hotellet her: Vis Hotel

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København er prisen for direkte fly med Ryanair 561,- pr. person ved rejsedatoerne den 4. – 13. juni 2018.

 

Fra Hamborg er prisen for direkte fly med Ryanair 532,- pr. person ved rejsedatoerne den 4. – 13. juni 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej en bil og nyd områdets herligheder på egen hånd. Den koster fra kun 32 kr. for perioden 4.-13. juni. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365