Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 1.021,-


1 uge på Kreta for kun 1.021,- pr. person inkl. direkte fly og godt bedømt 3* hotel!

Kreta, der er Grækenlands største ø, tilbyder 300 solskinsdage om året og øen et populært rejsemål for mange. Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og imponerende natur.

 

Se tilbud på fly og hotel her:

 

Rejsemål: Kreta, Grækenland
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 7. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.021,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 1.021,-

Prisoversigt og links

 

København: 7. – 14. juni 2018 (7 nætter)
HOTEL522,-
FLY499,-
I ALT1.021,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Billund: 7. – 14. juni 2018 (7 nætter)
HOTEL522,-
FLY499,-
I ALT1.021,-Pris pr. person ved 2 personer

 

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udganspunkt i det 3-stjernede hotel “Selena View”, der bliver godt bedømt af gæsterne. Hotellet, der består af 19 lejligheder  har bl.a. pool og lejlighederne har bl.a. altan, tekøkken, aircondition og eget badeværelse.

Se mere om “Selena View” her: Vis Hotel

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: DirekteFra København er prisen for direkte fly med Spies 499,- pr. person med rejsedatoerne den 7. – 14. juni 2018.

 

Fra Billund er prisen for direkte fly med Spies 499,- pr. person med rejsedatoerne den 7. – 14. juni 2018.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Med offentlig transport koster det ifølge rome2rio.com 50,- pr. person pr. vej. Turen tager ca. 2 timer med bus (1 skift)

Taxa koster ifølge taxi-calculator.com ca. 200,- pr. vej.

Lej evt. en bil og kom hurtigt og nemt fra lufthavnen til hotellet og rundt på øen. Den kan bestilles her og koster 938,- for 1 uge.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365