Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Pula i Kroatien for kun 1.698,-


8 dage ved Pula i Kroatien for kun 1.698,- pr. person inkl. fly og flot og godt bedømt 4-stjernet lejlighedshotel med pool og strand.

Historiske bygninger, krystalklart vand, brede promenader og eget amfiteater. Pula i Istrien, der er områdets største by, er et dejligt mix af herligheder! – Gå f.eks. en tur i de smalle stræder og nyd en pizza eller en lækker is, der er udbredt i Pula på grund af den korte afstand til Italien.

 

godt bedømt 4-stjernet hotel med pool. se det her

 

Som alternativ har vi fundet endnu et super flot 4 stjernet hotel med pool og udsigt over vandet. Se det her:

 

Rejsemål: Pula, Kroatien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 19. maj 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.698,-

 


Prisoversigt og links

København: 19. – 26. maj 2018 (7 nætter)
HOTEL1.200,-
FLY498,-
I ALT1.698,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Priserne på Momondo er for to personer, når siden åbnes fra en mobiltelefon. På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede lejlighedshotel “Resort del Mar”. Hotellet, der har pool, ligger lige ned til vandet og de flot indrettede lejligheder har bl.a. køkken, gratis wifi og eget badeværelse.

Se mere om “Resort del Mar” her: Vis Hotel

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København er prisen for direkte fly med TUI 498,- pr. person ved rejsedatoerne den 19. – 26. maj 2018.

 

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen og det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 110,- pr. vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster blot 222,- for 1 uge og I kan finde den her (Vælg Kroatien, Pula og Pula Airport office)


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365