Vi finder de bedste rejsetilbud

19 dages rundrejse i Kina for kun 3.694,-


19 dages rundrejse i Kina henover efterårsferien for kun 3.694,- inkl. fly og alle hoteller.

Vi har fundet super billige flybilletter til Kina og har udarbejdet denne fantastiske rundrejse.

SE TILBUD PÅ FLY her:
FRA KØBENHAVN

FRA BILLUND

 

SE Rute OG HOTELLER HERUNDER:
BY OG DATOPRISLINK
BEIJING

(15. – 19. OKT)

248,-
PINGYAO

(19. – 22. OKT)

110,-
XIAN

(22. – 25. OKT)

85,-
LUOYANG

(25. – 27. OKT)

153,-
NANJING

(27. – 30. OKT)

341,-
SHANGHAI

(30. OKT – 2. NOV)

192,-
I ALT FOR HOTELLER1.129,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Mulighederne er uendelige, når rejsen går til Kina. Landet er et skatkammer af historiske seværdigheder og kulturelle rigdomme. Kina har i århundreder fascineret hele verden som et fjernt og mystisk land og Riget i Midten  byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser.

Oplev både det traditionelle Kina og det pulserende liv i de store byer på denne fantastiske rundrejse i det dragende land.

Her er inspiration til, hvordan en rejse til Kina kan se ud. Prisen er inkl. fly og hoteller undervejs. Alle hoteller er godt bedømt og har privat badeværelse og god beliggenhed i de respektive byer.

Rejsemål: Kina
Rejselængde: 18 overnatninger
Afrejse: 14. oktober 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 3.694,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 4.402,-


Beijing 15. – 19. juli 2018

Kinas spændende hovedstad Beijing er en unik rejseoplevelse. Oplev de mange gamle kinesiske traditioner og kulturskatte på nærmeste hold. Besøg verdensberømte historiske seværdigheder som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Sommerpaladset og Den Himmelske Fredsplads.

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Kang Ming”, der koster 497,- (248,- pr. person)

Se hotellet i Beijing her:


Pingyao 19.-22. oktober 2018

Når du ankommer til Pingyao og bevæger dig igennem de små gader med de traditionelle kinesiske huse er det som at træde ind i en tidslomme. Pingyao er en lille by hvis historie går hele 2700 år tilbage. Pingyao er den mest velbevarede by i Kina og byens arkitektur og stemning giver dig lov til at se, føle og røre det gamle, originale og autentiske Kina. Rundt om byen strækker sig en 6 kilometer lang bymur. Pingyao er en fascinerende oplevelse, som I ikke må gå glip af på jeres tur til Kina.

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Ping Yao Yu Feng Heng”, der koster 220,- (110,- pr. person) og inkluderer morgenmad. Benyt rabatkoden AFGENDK518 på hotels.com.

Se hotellet i Pingyao her:


Xian 22.-25. oktober 2018

Xian er Kinas vugge og stedet, hvor dynastierne som vi kender dem opstod. Xian er ogdå hjemsted for den verdensberømte Terracottahær.  Hæren er et arkæologisk fund på ca 15.000 udgravede terrakottamodeller af soldater og heste i fuld størrelse, placeret i militær formation. En unik og overvældende attraktion.

Mens I er i Xian skal I unde jer selv en fascinerende cykeltur på bymuren. Her får I et fantastisk skue ud over byen mens I cykler

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Xijing Tianyi Aparment”, der koster 169,- (85,- pr. person)

Se hotellet i Xian her:


Luoyang 25.-27. oktober 2018

Luoyang var kinesisk hovedstad for 13 skiftende dynastier i en periode på over 1.000 år indtil år 937 e.kr.  Syd for Luoyang kan man opleve noget af det flotteste buddhistiske grottekunst, der findes i Kina. Longmen Grotternes mere end 100.000 tegninger/malerier og enorme statuer pryder de over 2.300 små og store skulpturer, der er hugget i klipperne langs Yi floden

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Luoyang Zhouwangcheng”, der koster 306,- (153,- pr. person) og inkluderer morgenmad. Benyt rabatkoden AFGENDK518 på hotels.com.

Se hotellet i Luoyang her:


Nanjing 27.-30. oktober 2018

Nanjing har i flere omgange været hovedstad i Kina og byen tilbyder et væld af interessante seværdigheder. Nanjing  blev i 1937 udsat for et bombardement fra Japan og en stor massakre på civilbefolkningen, kendt som Nanjing-massakren. Besøg det overvældende museum til ære for ofrene. Nanjing er en meget imødekommende by og du finder mange herlige spisesteder og spændende butikker.

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Nanjing Kaibin Apartment”, der koster 682,- (341,- pr. person) – Benyt rabatkoden AFGENDK518 på hotels.com.

Se hotellet i Nanjing her:


Shanghai 30. okt. – 2. nov. 2018

Shanghai er Orientens Manhattan. Det er let at færdes og I finder alt hvad I ønsker – og mere til. Kinesiske templer og haver fra Ming-dynastiet står side om side med skyskrabere og shoppingcentre. Hele byen vibrerer af følelsen af at intet er umuligt. Indbyggerne konkurrerer konstant om at have den højeste bygning, den bedste udsigt eller de smukkeste gågader. Nye butikker, restauranter og natklubber skyder op som svampe fra jorden. En spændende storby!

Vi har taget udgangspunkt i hotellet “Shanghai Old West Gate”, der koster 383,- (192,- pr. person) – Benyt rabatkoden AFGENDK518 på hotels.com.

Se hotellet i Shanghai her: 


Fly

 

Fra København til Beijing d. 14. oktober med en enkelt mellemlanding. Bemærk at flyet lander i Beijing 15. oktober 2018

Fra Shanghai til København d. 2. november med en enkelt mellemlanding.

Samlet pris for fly fra København: 2.565,- Vis Fly

 

Fra Billund til Beijing d. 14. oktober med en enkelt mellemlanding. Bemærk at flyet lander i Beijing 15. oktober 2018

Fra Shanghai til Billund d. 2. november med en enkelt mellemlanding.

Samlet pris for fly fra Billund: 3.273,- Vis fly


 Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Sørg for at være i god tid med billetter, pas og visum. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at få visum til Kina hvis man har alle de nødvendige papirer i orden. Husk at alle felter i ansøgningen skal være udfyldte og alle dokumenter skal med i ansøgningen, fordi hvis noget mangler kan ansøgningen godt få lov at ligge længe og vente.

Det er billigt at tage bus, tog og taxi i Kina. Bus koster omkring 1 krone, tog omkring 2-4 kroner og taxi ofte mellem 9-30 kroner. I taxi skal man dog være opmærksom på at taxachafføren (særligt ved lufthavnen) ofte vil prøve at aftale pris i stedet for at bruge taxameteret. Dette er ofte et forsøg på at snyde og give en langt højere pris end taxameteret ville vise, så sig enten nej eller sig en langt lavere pris end han siger, og så vil han som oftest opgive og slå taxameteret til

Klik her for yderligere information om Transport i Kina


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er flere alternative fly til nærmest samme pris som ovenstående.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365