Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i Mui Ne i Vietnam for kun 3.331,-


14 dage i Mui Ne i Vietnam for kun 3.331 inklusiv fly og fremragende bedømt hotel ved stranden.

Mui Ne en fantastisk dejlig badeby ikke langt fra Ho Chi Minh City med gode muligheder for surfing og golf. Her må I ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

Brug også et par dage i Ho Chi Minh City, der er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder.

 

Vi har fundet et Meget godt bedømt HOTEL. se det HER:

 

Ønsker I endnu mere luksus kan I f.eks. bo på det super lækre 4-stjernede Full Moon Village. Se det her:

Rejsemål: Mui Ne, Vietnam
Rejselængde: 13 overnatninger
Afrejse: 12. september 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 3.331,-Priser & links

København: 12. – 26. september 2018 (13 nætter)
HOTEL510,-
FLY2.821,-
I ALT3.331,-Pris pr. person ved 2 personer

Flyet lander 13. september i Vietnam og 27. september i København

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Thuy – Gunter Garden Bungalow er et lille hyggeligt hotel, der bliver vurderet som “Fremragende” af gæsterne på hotels.com. Hotellet ligger meget tæt på stranden og tilbyder flotte værelser, have, og lufthavnstransport.

Se mere på hotellet her: Vis Hotel

Vi har anvendt rabatkoden Afgendk518 på hotels.com for at få en pris på 1.020 (510,- per person)

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København er der billige billetter med Qatar Airways den 12. – 26. september 2018, hvor prisen er 2.821,- pr. person. Bemærk at flyet lander 13. september i Vietnam og 27. september i København.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom.

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365