Vi finder de bedste rejsetilbud

Fly til Seychellerne for kun 3.804,-


Flyv fra Hamborg til Seychellerne for kun 3.804,- pr. person! – F.eks. 8 dage for 5.520,- inkl. fly og flot og meget godt bedømt 3* hotel!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Seychellerne er nogle af verdens smukkeste sandstrande med turkist vand og uspoleret og betagende natur. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

 

Se fly og hotelforslag her:

 

 

Alternativt har vi fundet et enestående bedømt 4-stjernet hotel. (10/10 på hotels.com og 5/5 på tripadvisor.) Se det her:

 

Rejsemål: Seychellerne
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 23. juni 2018
Pris pr. pers. fra Hamborg kun: 5.520,-


Priser & links

Hamborg: 23. juni – 1. juli 2018 (7 nætter)
HOTEL1.673,-
FLY3.847,-
I ALT5.520,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “La Residence”, der bedømmes med 8,2 / 10 på tripadvisor. Hotellet har aircondition, ligger tæt på stranden og har værelser med bla. altan og havudsigt.

Se mere på hotellet her: Vis La Residence

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra Hamborg til Mahe, Seychellerne er der billige billetter med 1 stop hosBritish Airways den 23. juni – 1. juli 2018, hvor prisen er 3.847,- pr. person.

 

Der er rigtig mange datoer med samme lave priser i perioden maj til september. I sommerferien findes der billetter til 4.300,- (f.eks. med afrejse den 3.7 og hjemrejse den 12., 15. eller 17.7) – eller med bedre flytider den 30.6 – 12.7.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 300,- pr. vej til og fra hotellet.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365