Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage i Krabi for kun 4.524,-


15 dage i Krabi i Thailand for kun 4.524,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med super beliggenhed og fantastisk udsigt.

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

 

Se tilbud på fly og hotel her:

 

Alternativt har vi fundet et super lækkert 4-stjernet resort til en fantastisk pris inkl. morgenmad. Se det her:

Rejsemål: Krabi, Thailand
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse: 10. november 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 4.524,-

Priser & links

Fra københavn: 10. – 25. november 2018 (14 nætter)
HOTEL726,-
FLY3.798,-
I ALT4.524,-Pris pr. person ved 2 personer

Flyet lander 11. november i Thailand.

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Krabi Marina Sea View er et godt 3-stjernet hotel med en super belliggenhed og fantastisk udsigt. Alle værelser har terrasse og hotellet bliver vurderet som “Meget Godt” af gæsterne.

For at pnå den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFGENDK518 når du reserverer på hotels.com

Se mere på hotellet her: Vis Krabi Marina Sea View

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra København til Krabi er der billige billetter med direkte fly hos TUI den 10. – 25. november 2018, hvor prisen er 3.798,- pr. person. Bemærk flyet lander i Thailand d. 11. november.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Transport til og fra hotellerne og rundt i landet er billigt og meget nemt i Thailand. Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365