Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Santorini for kun 1.563,-


8 dage på smukke Santorini for kun 1.563,- inkl. direkte fly og godt bedømt 3-stjernet hotel.

Den græske vulkanø Santorini er ikke uden grund en af de mest fotograferede øer i Grækenland. Her finder man spektakulære landskaber, fine sorte lavastrande og vidunderlige landsbyer med de karakteristiske hvidkalkede huse med blå tage.

 

Vi har fundet et godt bedømt 3* HOTEL. se det HER:

 

Rejsemål: Santorini, Grækenland
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 19. maj 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.563,-Priser & links

københavn: 19. – 26. maj 2018 (7 nætter)
HOTEL671,-
FLY892,-
I ALT1.563,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det i 3-stjernede hotel “Porto Castello”, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. (3,5 / 5 på expedia og tripadvisor)

Hotellet der består af 40 værelser, ligger tæt på stranden og byder bl.a. på en pool, restaurant og gratis områdetransport. På værelserne er der bl.a. aircondition, gratis wifi og privat badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Porto Castello

Vi har anvendt rabatkoden AFFDKCUPONATIONQ218 på expedia, hvorved prisen bliver 1.341,06,- (671,- pr. person) ved datoerne 19. – 26. maj 2018.

 

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra København til Santorini er der billige billetter med direkte fly hos novair den 19. – 26. maj 2018, hvor prisen er 892,- pr. person.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen og det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 110,- pr. vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 733,- for 1 uge og I kan finde den her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365