Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Alicante for kun 958,-


5 dage i Alicante for kun 958,- pr. person inkl. fly og 3* hotel!

Tag til dejlige Alicante og nyd det bedste fra Spanien. Da Alicante ligger i det sydlige Spanien og er i læ af store bjergkæder er der et stabilt klima året rundt. Derudover er der 320 solskinsdage om året, hvide sandstrande, et rigt kulturliv, gode restauranter og fine muligheder for golf og shopping.

 

godt bedømt 3 stjernet hotel med pool & ved stranden

 

Alternativt har vi fundet et rigtig lækkert 4 stjernet Golf resort for blot 270,- oveni pr. person. Se det her:

 

Rejsemål: Alicante, Spanien
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse: 20. maj 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 958,-


Priser & links

københavn: 20. – 24. maj 2018 (4 nætter)
HOTEL596,-
FLY362,-
I ALT958,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Mio Cid”, der bedømmes med 7,4 / 10 på booking.com. Hotellet har pool, ligger tæt på stranden og har værelser med bla. altan og aircondition.

Se mere på hotellet her: Vis Mio Cid

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra København til Alicante er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair den 20. – 24. maj 2018, hvor prisen er 362,- pr. person.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland den 20. – 24. maj

– Men der er f.eks. billige billetter fra Billund den 12. – 17. maj og den 3. – 7. juni, hvor det koster 531,- at flyve med Ryanair.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 300,- pr. vej til og fra hotellet. Billeje er dog også et godt bud, da det er meget billigt.

Den kan bestilles her og koster fra blot 41,- for 4 dage.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365