Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Gdansk for kun 490,-


Forlænget weekend i Gdansk for kun 490,- pr. person inkl. fly og 3 overnatninger på et flot 3,5* hotel!

Gdansk er en af Polens ældste smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker.

 

meget godt bedømt 3,5 stjernet hotel. se det her

 

Rejsemål: Gdansk, Polen
Rejselængde: 3 overnatninger
Afrejse: 24. maj 2018
Pris pr. pers. fra Aarhus kun: 490,-


Priser & links

aarhus: 24. – 27. maj 2018 (3 nætter)
HOTEL420,-
FLY70,-
I ALT490,-Pris pr. person ved 2 personer

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3,5-stjernede “Villa Angela”, der bedømmes med 7,8 / 10 på hotels.com og 4,5 / 5 på tripadvisor. Hotellet, der består af 22 værelser, har døgnåben reception og tilbyder lufthavnstransport for ca. 125,- for en returbillet. (Pr. køretøj)

De flotte værelser har bl.a. altan, gratis wifi og privat badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Villa Angela

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra Aarhus til Gdansk er der meget billige billetter med direkte fly hos Ryanair den 24. – 27. maj 2018, hvor prisen er 70,- pr. person.

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport for ca. 125,- for en retur. (Pr. køretøj)


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365