Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos for kun 1.058,-


Last minute – 8 dage på Kos inkl. direkte fly og enestående bedømt 2-stjernet hotel for kun 1.058,-

Kos er som skabt til slappe af på de fine sandstrande samt at opleve de historiske udgravninger. Den charmerende Ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder.

SE TILBUD PÅ FLY OG HOTEL HER:

 

Vil du gerne have lidt mere luksus, så har vi fundet et rigtig flot alternativ der inkluderer halvpension. Her vil den samlede pris inkl. fly være 1.797,- pr. person. Se mere af hotellet her:

Rejsemål: Kos, Grækenland
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 11. maj 2018
København: Pris pr. pers. kun: 1.058,-

Prisoversigt og links

FRA København DEN 11. – 18. maj 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2410,- | 648,-1.058,-Vis hotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det i 2-stjernede hotel “Marianna”, der modtager Enestående bedømmelser af de tidligere gæster. (4,8 / 5 på expedia og 4,5 / på tripadvisor)

Hotellet, der består af 55 lejligheder ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet ligger i gå afstand fra stranden, men har også en pæn pool samt børnepool. Lejlighederne er enkelt indrettet, men har bl.a. privat balkon, aircondition og tekøkken.

Se mere på hotellet her: Vis Marianna

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra København til Kos er der meget billige billetter med direkte fly hos TUI den 11. – 18. maj 2018, hvor prisen er 648,- pr. person.

 

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Ifølge taxi-calculator.com koster en taxa ca. 100,- pr. vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 425,- for 1 uge. I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365