Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage i Florida for kun 4.453,-


12 dage i Florida for kun 4.453,- per person inkl. direkte fly og godt hotel med pool, træningscenter og super beliggenhed!

 

Se tilbud på fly og hotel her: 

 

Tip: Ønsker I mere luksus kan I f.eks. kan bo på dette flotte 4-stjernede hotel. Se det her:

 

Fort Lauderdale kaldes med god grund Floridas Venedig på grund af de mange kanaler, der gør byen smuk og seværdig. Tag f.eks. en vandtaxa til en af de hyggelige restauranter langs kanalerne, mens du oplever den charmerende by på nærmeste hold. Fort Lauderdale tilbyder et skønt klima, som I kan nyde på de lange dejlige strande med meget fint sand. Strandene er omgivet af en flot strandpromenade med palmer og masser af aktiviteter. Når du er i Fort Lauderdale er det oplagt også at besøge Miami Beach, Orlando og Disney World.

Rejsemål: Fort Lauderdale, Florida
Rejselængde: 11 overnatninger
Afrejse: 26. august 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 4.453,-
Pris pr. pers. fra Aalborg kun: 5.467,-

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 26. aug. – 6. sep. 2018 (11 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
22.247,- | 2.206,-4.453,-Vis HotelVis fly

 

FRA Aalborg DEN 26. aug. – 6. sep. 2018 (11 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
22.247,- | 3.220,-5.467,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk:  Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Tropi Rock Resort er et godt bedømt hotel der bl.a. tilbyder pool og træningscenter. Hotellet har en super beliggenhed tæt på stranden.

Se mere om “Tropi Rock Resort” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly: Direkte/1 mellemlanding

 

Fra København er prisen for direkte fly med Norwegian 2.206,- pr. person med rejsedatoerne den 26. august – 6. september 2018.

 

Fra Aalborg er prisen med en enkelt mellemlanding med Norwegian 3.220,- pr. person ved rejsedatoerne den 26. august – 6. september 2018.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil og oplev Florida på egen hånd. Den kan bestilles her.

I Florida er det tydeligt, at USA er bilens forjættede land. Du kører på fine highways, og det er nemt at finde vej.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365