Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i enestående Pisa for kun 852,-


4 dage i enestående Pisa for kun 852,- inkl. fly og godt hotel med central beliggenhed.

Pisa er en af Italiens ældste og mest spændende byer med en dejlig beliggenhed i Toscana. Det er en unik oplevelse at besøge Pisa og se det verdensberømte skæve tårn. Piazza dei Miracoli, hvor tårnet står er på Unescos verdensarvliste, og hjemsted for nogle af de helligste og mest skattede steder i Italien.  Pisa byder på mad og drikke i verdensklasse og et bredt udbud af shopping. Kun ca. 15 minutters kørsel fra byen kan I nyde dejlige strande med fint badevand.

Vi har fundet et tilbud på et godt hotel med central beliggenhed i Pisa. Se det her:

Ønsker I mere luksus kan vi anbefale dette fremragende 4-stjernede hotel. Se det her:

Rejsemål: Pisa, Italien
Rejselængde: 3 overnatninger
Afrejse fra Billund: 6. maj 2018
Pris per person fra Billund kun: 852,-

Prisoversigt og links

FRA Billund DEN 6. maj 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2503,- | 349,-852,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.


Hotel

Daglingegneri er et godt bedømt hotel med en super beliggenhed i det centrale Pisa. Hotellet bliver af gæsterne især fremhævet for den gode service og den fremragende værdi for pengene.

Se mere om “Daglingegneri” her: Vis Hotel

Ved at indtaste rabatkoden AFGENDK418 hos hotels.com opnås en pris på 1005,- (503,- per person)

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly: Direkte

 

Fra Billund er prisen for direkte fly med Ryanair 349,- pr. person ved rejsedatoerne den 6. – 9. maj 2018.

 

Fra København – Der er desværre ikke lige så billige billetter fra København. Der kan dog f.eks. findes billetter hos Norwegian fra 7. – 9. maj.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Toget “Pisa Mover” kører hvert 5. min. til Pisa centrale station og koster ca. 10 kr. Derfra kan bus linie 13 tages, det tager ca. 25 min. og den stopper tæt på hotellet. – Alternativt koster en taxa ifølge taxifarefinder.com ca. 145,- pr. vej.

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365