Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Sri Lanka for kun 3.487,-


12 dage på Sri Lanka for kun 3.487,-inkl. fly og meget godt bedømt strandhotel med pool eller 4.504,- inkl. meget flot 4-stjernet strandhotel med halvpension og pool.

På Sri Lanka finder du både endeløse strande og et frodigt højland. Slap af ved stranden eller gå på opdagelse i naturen der bl.a. byder på leoparder, havskildpadder, påfugle og elefanter. Her finder du også ruiner og har mulighed for at opleve en af verdens smukkeste togstrækninger.

Vi har fundet et meget godt bedømt strandhotel med pool. Se det her:

Er du til lidt mere luksus har vi f.eks. fundet et meget flot og rigtig godt bedømt 4-stjernet strandhotel inkl. halvpension for blot ca. 1.000,- mere pr. person. Se det her:

Rejsemål: Sri Lanka
Rejselængde: 11 overnatninger
Afrejse: 19. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 3.487,-

Prisoversigt og links

FRA København DEN 19. juni – 1. juli 2018 (11 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2762,- | 2725,-3.487,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Flyet lander på Sri Lanka den 20. juni. Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i “Beach Inns” der får meget gode bedømmelser af de tidligere gæster og som bl.a. byder på en privat strand med restaurant på stranden. Derudover har hotellet pool, flot udsigt og mange muligheder for aktiviteter som dykning, cykling og mulighed for at fiske. Værelserne byder bl.a. på eget badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Beach Inns

Der findes mange andre hoteller end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: 1 stop

 

Fra København til Sri Lanka er der billige billetter med 1 stop hver vej hos UIA den 19. juni – 1. juli 2018. Prisen er 2.725,- per person.

Stoppet i Kiev på vej til Sri Lanka er fra kl. 8 – 21 og er dermed 13 timer. Det er lang tid, men er heldigvis i dagtimerne og bliver opvejet af, at du her får nogle rigtig billige flybilletter. Der er mange andre datoer med afrejse tirsdag og hjemrejse søndag, hvor billetterne er lige så billige som ovenstående. Det er f.eks.: 15. – 27. maj og mange andre datoer frem til den 19. juni og igen på den anden side af sommerferien.

Rejser du på den anden side af sommerferien er der også mulighed for at få billetter med bedre flytider på udrejsen. Her koster billetten ca. 700,- mere, men stoppet er så også 9 timer kortere. Du finder disse billetter ved at søge på søndage til søndage. F.eks. den 26. august til 9. september og fremad.

 

Fra Jylland er der desværre ingen billige fly. Da prisen er over 2.000,- dyrere herfra giver det umiddelbart meget mere mening f.eks. at tage toget til København med DSB Orange for 99,- pr. vej.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Det af os foreslåede hotel tilbyder lufthavnstransport. Vil du hellere arrangere turen selv, så kan du f.eks. tage en taxa til/fra Kadawatha og derfra tage bussen til/fra Matara. Turen vil i alt tage ca. 2,5 – 3 timer og koste omkring 50,- for taxaen og 25,- pr. person for bussen pr. vej.

 


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365