Vi finder de bedste rejsetilbud

Fantastiske Goa i 11 dage for kun 3.735,-


Fantastiske Goa i 11 dage for kun 3.735,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel.

Goa er en drøm! Nyd de lange paradisstrande, den betagende natur og de spændende byer. Besøg også de lokale markeder og oplev de historiske forter fra kolonitiden. Ferien på Goa er en perfekt kombination af afslapning og oplevelser.

Vi har fundet et godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed. Se det her:

Ønsker I mere luksus kan vi anbefale det utroligt lækre 5-stjernede The Crown Goa. Se den fantastiske pris på hotellet her:

Rejsemål: Goa, Indien
Rejselængde: 10 overnatninger
Afrejse: 4. september 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 3.735,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 3.998,-

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 4. – 15. september 2018 (10 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2553,- | 3.182,-3.735,-Vis HotelVis Fly

 

FRA Billund DEN 4. – 15. september 2018 (10 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2553,- | 3.445,-3.998,-Vis HotelVis Fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Royal Palms er et tre-stjernet hotel med pool og bliver på booking.com bedømt som fabelagtigt af gæsterne. Hotellet bliver især fremhævet for den fantastiske beliggenhed og den gode service.

Se mere om “Royal Palms” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly: 1-2 stop

 

Fra København til Goa er der billige billetter med henholdsvis 1 og 2 korte stop hos Air India ved rejsedatoerne 4. – 15. september 2018, hvor prisen er 3.182,-

 

Fra Billund til Goa er der billige billetter med 2 korte stop ved rejsedatoerne 4. – 15. september 2018, hvor prisen er 3.445,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let at få en taxa i lufthavnen og priserne er meget rimelige. Lej evt. en bil eller en motorcykel og udforsk den smukke natur på egen hånd.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365