fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien for kun 1.014,-


1 uge i Calabrien inkl. direkte fly fra Hamborg og meget godt bedømt 4* strandhotel for kun 1.014,-

Calabrien i Syditalien er et af Italienernes egne foretrækkede rejsemål og langs kysten finder man her den ene strand efter den anden. I regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea.

Vi har fundet et fremragende bedømt 4* strandhotel med pool. Se det her:

Rejsemål: Calabrien, Italien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 15. maj 2018
Pris pr. person fra Hamborg kun: 1.014,-

Prisoversigt og links

FRA Hamborg DEN 15. – 22. maj 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2699,- | 315,-1.014,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede “Club Trevi Village”, der modtager meget gode bedømmelser af de tidligere gæster. (8,2 / 10 på hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor)

Hotellet består af 98 værelser og byder bla. på en flot pool, privat strand samt tennisbane. På værelserne er der bl.a aircondition og gratis wifi samt privat badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Club Trevi Village

For at opnå den bedste pris, har vi anvendt rabatkoden AFGENDK418 på hotels.com. Herved bliver prisen 1.398,54,- (699,- pr. person)

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra Hamborg til Lamezia er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair den 15. – 22. maj 2018, hvor prisen er 315,-

Der er flere datoer med samme billige billetter i april til juni. Anvend med fordel ryanairs “find pris” funktion til at finde de billige billetter.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

 

Det af os foreslåede hotel ligger ca. 30 minutters kørsel fra lufthavnen. En taxa koster ifølge taxi-calculator.com 300,- pr. vej. Alternativt tilbyder hotellet også lufthavnstransport.

Det er oplagt at leje en bil og opleve Calabrien på egen hånd. Det koster 709,- for 1 uge og I kan finde den her.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365