Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage på Rhodos for kun 1.214,-


Last minute – 13 dage på Rhodos inkl. direkte fly og godt bedømt 3-stjernet hotel for kun 1.214,-

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bla. smukke strande og spændende seværdigheder.

Vi har fundet et godt bedømt 3* hotel med pool, som du kan se mere af her:

Alternativt har vi fundet et suverænt bedømt 3-stjernet hotel der koster ca. 750,- mere pr. person. Se det her:

Rejsemål: Rhodos, Grækenland
Rejselængde: 12 overnatninger
Afrejse: 15. april 2018
Pris pr. pers. fra Aalborg kun: 1.214,-

Prisoversigt og links

FRA Aalborg DEN 15. – 27. april 2018 (12 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2516,- | 698,-1.214,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel “Sevastos Studios”, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. (7,6 / 10 på trivago og 4 / 5 på tripadvisor)

Hotellet, der består af 30 værelser byder bla. på pool, ligger i gå-afstand fra stranden og værelserne har bl.a. altan og eget badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Sevastos Studios

Alternativt hotel (+766,-)

Alternativt har vi fundet det 3-stjernede hotel “Lindos Blue Sky”, der modtager bedømmelsen “Superbt” af de tidligere gæster. (9,0 / 10 på hotels.com og 4,5 / 5 på tripadvisor)

Lejlighedshotellet der består af 11 værelser ligger tæt på stranden og har flotte lejligheder der bl.a. indeholder aircondition, altan og eget badeværelse.

Se mere på hotellet her: Vis Lindos Blue Sky

For at opnå den bedste pris, har vi anvendt rabatkoden AFGENDK3A18 på hotels.com. Herved bliver prisen 2.066,34,- (1.033,- pr. person)

Der findes mange andre hoteller end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra Aalborg til Rhodos er der billige billetter med direkte fly hos Primera Air via Sun Tours den 15. – 27. april 2018, hvor prisen er 698,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

 

Hotellet ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen og ifølge taxi-calculator.com koster det ca. 100,- pr. vej med taxa.

Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her og koster fra 620,- for 12 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365