Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.128,-


Last minute – 8 dage på Mallorca inkl. fly og godt bedømt 3* hotel for kun 1.128,-

På Mallorca er noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. På Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. – og så indtræffer middelhavsvarmen typisk i begyndelsen af april.

Vi har fundet et flot og godt bedømt 3* hotel som du kan se mere af her:

Er du til lidt mere luksus, så har vi fundet et lækkert 4* hotel for kun 100,- mere pr. person. Se det her:

 

Rejsemål: Mallorca, Spanien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse: 18. april 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.775,-
Pris pr. pers. fra Billund kun: 1.128,-


Prisoversigt og links

FRA København DEN 18. – 25. april 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2930,- | 845,-1.775,-Vis HotelVis fly

 

FRA billund DEN 18. – 25. april 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2930,- | 198,-1.128,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “A10 Sol De Alcudia”, der modtager meget gode bedømmelser af de tidligere gæster. (8,0 / 10 på booking.com og 4 / 5 på tripadvisor)

Hotellet der ligger tæt på stranden byder bla. på pool, gratis wifi og restaurant & bar. Værelserne byder bl.a. på aircondition, privat badeværelse og balkon.

Se mere på hotellet her: A10 Sol De Alcudia

Alternativt hotel (+103,- pr. person)

Som alternativ har vi fundet det 4-stjernede “Ola El Vistamar”, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster. (7,6 / 10 på hotels.com og 4 / 5 på tripadvisor)

Det flot indrettede hotel består af 148 værelser og ligger tæt på stranden. Det byder bl.a. på indendørs og udendørs pool, gratis wifi og restaurant & bar. Værelserne er med havudsigt og byder bl.a. på aircondition, privat badeværelse og balkon.

Se mere på hotellet her: Ola El Vistamar

For at opnå den bedste pris, har vi anvendt rabatkoden AFGENDK3A18 på hotels.com. Herved bliver prisen 2.066,34,- (1.033,- pr. person)

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis flere hotellerFly: direkte

 

Fra København til Mallorca er der billige billetter med direkte fly hos SAS. Fra den 18. – 25. april 2018 koster det 845,.-

Der er billige billetter på flere datoer. Anvend f.eks. Primera Airs eller Norwegians lavpriskalender for at finde andre billige afgange.

 

Fra Billund til Mallorca er der billige billetter med direkte fly hos Ryanair. Fra den 18. – 25. april 2018 koster det 198,-

Der er billige billetter på flere datoer. Anvend f.eks. Primera Airs lavpriskalender eller Ryanairs find pris funktion for at finde andre billige afgange.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

 

Lej f.eks en bil. Det koster 25,- for 1 uge og I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365