Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i skønne Vietnam for kun 3.634,-


14 dage i Ho Chi Minh City i Vietnam for kun 3.634,- inkl. fly og et flot tre-stjernet hotel centralt i byen!

Vietnam er et af Østens mest spændende rejsemål. Fantastiske strande, pulserende storbyer, spændende kultur og historiske seværdigheder.

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Oplev bl.a. de overvældende historiske udstillinger fra Vietnamkrigen. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder. Det er oplagt at nyde en pause på en af de spændende restauranter, hvor man kan nyde det formidable vietnamesiske køkken.

Vi har fundet et rigtig godt tilbud på et flot tre-stjernet hotel centralt i byen. Prisen er inklusiv morgenmad. Se det her:

Ønsker I at bo endnu mere luksuriøst kan I f.eks. bo på det super lækre Windsor Plaza Hotel. Se det her:

Rejsemål: Ho Chi Minh City, Vietnam
Rejselængde: 13 overnatninger
Afrejse fra København 30. august 2018
Pris per person fra København kun: 3.634,-
Pris per person fra Aalborg: 4.677,-

TIP: Tag evt. også til Mui Ne der en dejlig badeby ikke langt fra Ho Chi Minh City med gode muligheder for surfing og golf. Her må I ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse. Se hoteller i Mui Ne (husk at tilpasse datoen)

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 30. august – 13. september (13 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2816,- | 2.818,-3.634,-Vis HotelVis Fly

 

FRA Aalborg DEN  30. august – 13. september (13 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2816,- | 3.861,-4.677,-Vis HotelVis Fly

 

Bemærk: Flyet lander d. 31. august i Ho Chi Minh og åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Hoan Thai er et flot 3-stjernet hotel centralt beliggende i District 1 i hjertet af Ho Chi Minh City. Prisen er inklusiv morgenmad. Hotellet tilbyder bl.a. lufthavnstransport, døgnåben reception og roomservice.

Se mere om “Hoan Thai” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly:

 

Fra København er prisen for fly med en mellemlanding med Qatar Airways 2.818,- pr. person med rejsedatoerne den 30. august – 13. september 2018. Bemærk flyet lander d. 31. august i Ho Chi Minh

 

Fra Aalborg er prisen for fly med to mellemlandinger med SAS/Qatar Airways 3.861,- pr. person med rejsedatoerne den 30. august – 13. september 2018. Bemærk flyet lander d. 31. august i Ho Chi Minh


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Hotellerne er ofte behjælpelige med information og billetter til bus og tog.

Klik her for yderligere information om Transport i Vietnam


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365