Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Samos for kun 2.306,-


15 dage på Samos for kun 2.306,- inkl. direkte fly og meget godt bedømt hotel – eller kun 2.498,- inkl. morgenmad.

Samos er en ægte græsk ø med en lang historie. Øen ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder man over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

Vi har fundet to hotelforslag. Det første er 2-stjernet, meget godt bedømt og ligger ved stranden. Se det her:

Det andet er 3-stjernet, er fremragende bedømt og ligger ved stranden, men inkluderer derudover morgenmad for under 200,- oveni pr. person. Se det her:

Rejsemål: Samos, Grækenland
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse: 19. juni 2018
København: Pris pr. pers. kun: 2.306,-

Prisoversigt og links

FRA København DEN 19. juni – 3. juli 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21258,- | 1048,-2.306,-Vis hotelVis fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefonen, så er den viste pris samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det i 2-stjernede hotel “Paris Beach”, der modtager meget gode bedømmelser af de tidligere gæster. (8,1 / 10 på trivago og 4 / 5 på tripadvisor)

Det enkle hotel består af 17 værelser, ligger under 10 minutters kørsel fra lufthavnen og byder bla. på aircondition og daglig rengøring samt ligger tæt på stranden.

Se mere på hotellet her: Vis Paris Beach

For at opnå den bedste pris, har vi anvendt rabatkoden AFGENDK3A18 på hotels.com. Herved bliver prisen 2.516,84,- (1.258,- pr. person) ved datoerne 19. juni – 3. juli 2018.

Alternativt Hotel (+192,-)

Som alternativ har vi fundet det i 3-stjernede hotel “Kerkis Bay”, der modtager “Fremragende” bedømmelser af de tidligere gæster (8,6 / 10 på hotels.com)

Hotellet består af 29 værelser og byder bla. på aircondition, pænt indrettede værelser, daglig rengøring samt morgenmad. Derudover ligger det tæt på stranden.

Se mere på hotellet her: Vis Kerkis Bay hotel

For at opnå den bedste pris, har vi anvendt rabatkoden AFGENDK3A18 på hotels.com. Herved bliver prisen 2.899,86,- (1.450,- pr. person) ved datoerne 19. juni – 3. juli 2018.

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly: direkte

 

Fra København til Samos er der billige billetter med direkte fly hos Tui den 19. juni – 3. juli 2018, hvor prisen er 1.048,- pr. person.

 

Der er desværre ingen billige fly fra Jylland i denne omgang

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

 

Hotellet ligger ca. 10 minutters kørsel fra lufthavnen og ifølge taxi-calculator.com koster en taxa ca. 45,- pr. vej. Ved det alternativt foreslåede hotel koster en taxa ca. 200,- pr. vej.

Alternativt kan I f.eks. leje en bil. Det koster 2.058,- for 2 uger og I kan finde den her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365