Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Kaunas for kun 430,-


3 dage i Kaunas for kun 430,- pr. person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel centralt i byen.

Kaunas er en idyllisk by i Litauen. De hyggelige gamle gader og den smukke arkitektur skaber en dejlig atmosfære. Nyd en god middag på en af de adskillige restauranter, gå på indkøb i de mange modebutikker og besøg byens mange seværdigheder. Alt sammen til små priser og helt perfekt til en weekendtur.

Vi har fundet et 3-stjernet hotel med en super beliggenhed i Kaunas. Hotellet bliver vurderet som “Meget Godt” af gæsterne. Se det her:

Rejsemål: Kaunas, Litauen
Rejselængde: 2 overnatninger
Afrejse: 8. juni 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 430,-

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 8. – 10. juni 2018 (2 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2248,- | 182,-430,-Vis HotelVis fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Metropolis er et rigtig godt 3-stjernet hotel, der ligger centralt placeret i Kaunas. Hotellet fremhæves af gæsterne især for beliggenheden, den gode service og den fine rengøring.

For at opnå den bedst mulige pris på hotellet, har vi anvendt en rabatkode. Brug koden AFGENDK3A18 når du reserverer på hotels.com

Se mere om “Metropolis” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly: Direkte

 

Fra København er prisen for direkte fly med Ryanair 182,- pr. person med rejsedatoerne den 8. – 10. juni 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Taxa: En taxa fra lufthavnen til hotellet koster ca. 238 kr. ifølge taxifarefinder.com

Bil: Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365