Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Cypern for kun 1.461,-


1 uge på Cypern for kun 1.461,- per person inkl. fly og godt bedømt 3-stjernet hotel.

Cypern er det perfekte rejsemål for dig, som elsker sol og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

Vi har fundet et godt bedømt 3-stjernet hotel til en super pris. Se det her:

Rejsemål: Cypern
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse 24. april 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 1.461,-

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 24. april – 2. maj 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2557,- | 904,-1.461,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. På trivago opgives prisen pr. nat. Der er taget højde for dette i vores prisoversigt.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede lejlighedshotel “Cosmelenia”, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster (4 / 5 på tripadvisor)

Lejlighedshotellet har bl.a. pool, restaurant og poolbar samt ligger tæt på stranden. Værelserne har bl.a. tekøkken, aircondition (mod betaling) og eget badeværelse.

Se mere om “Cosmelenia” her: Vis Hotel

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hotellerFly

 

Fra København er prisen for direkte fly med Norwegian 904,- pr. person med rejsedatoerne den 24. april – 2. maj 2018.

Bemærk: Pga. flytiderne kan der være behov for 6-8 overnatninger alt efter ens behov. Vi har taget udgangspunkt i 7 overnatninger.

 

Der er desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er oplagt at leje en bil og på egen hånd udforske Cyperns herligheder. Den kan bestilles her og koster fra 381,- for 1 uge.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365