Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Alicante for kun 911,-


5 dage i Alicante for kun 911,- pr. person inkl. fly og 3* hotel!

Tag til dejlige Alicante og nyd det bedste fra Spanien. Solrige dage, hvide sandstrande, et rigt kulturliv, gode restauranter og fine muligheder for golf og shopping.

Vi har fundet et godt bedømt 3 stjernet hotel, der har pool og ligger tæt på stranden. Bemærk: Du skal selv vælge datoerne 12. – 16. april på tripadvisor.

Rejsemål: Alicante, Spanien
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse fra København: 12. april 2018
Pris pr. pers. fra København kun: 911,-

Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 12. – 16. april 2018 (4 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2390,- | 521,-911,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Du skal selv vælge datoerne 12. – 16. april på tripadvisor.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Mio Cid”, der bedømmes med 7,4 / 10 på booking.com. Hotellet har pool, ligger tæt på stranden og har værelser med bla. altan og aircondition.

Bemærk: Du skal selv vælge datoerne 12. – 16. april på tripadvisor.

Se mere på hotellet her: Vis Hotel Mio Cid

Der findes mange andre hoteller end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller


Fly: Direkte

 

Fra København til Alicante er der billige billetter med Ryanair. I eksemplet fra den 12. – 16. april 2018 er prisen 521,-

Der er flere datoer med billige priser både hos Norwegian og Ryanair. Anvend med fordel deres lavpriskalender og find pris funktion for at finde de billige billetter.

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 300,- pr. vej til og fra hotellet. Billeje er dog også et godt bud, da det er meget billigt.

Det kan bestilles her og koster fra blot 84,- for 4 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365