Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Zanzibar for kun 4.658,-


15 dage på fantastiske Zanzibar i højsæsonen inkl. fly og 3* strandhotel med morgenmad for kun 4.658,-

Omkring 50 km fra Tanzanias kyst ligger øen Zanzibar, der bla. byder på smukke strande og gode muligheder for dykning. På Zanzibar møder du en venlig lokalbefolkning og generelt et klima som inviterer til ren afslapning. Vi har taget udgangspunkt i et flot 3 stjernet hotel, som Du kan se mere af her:

Rejsemål: Zanzibar
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse: 13 eller 14. juni 2018
Pris per person fra København kun: 4.658,-
Pris per person fra Hamborg kun: 5.448,-Prisoversigt og links

FRA København DEN 14. – 29. juni 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21787,- | 2871,-4.658,-Vis HotelVis fly

 

FRA Hamborg DEN 13. – 28. juni 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21787,- | 3.661,-5.448,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Bemærk også at man lander dagen efter afrejse.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Moonshine Uroa Boutique hotel”, der bedømmes med fremragende 4,5 / 5 på tripadvisor af de tidligere gæster.

Hotellet er inkl. morgenmad, ligger 1 minuts gang fra stranden og byder bla. på en lækker pool og værelser med aircondition, der vender mod havet.

Se mere her: Vis Moonshine Uroa Boutique hotel

Anvendes rabatkoden afgendk118, bliver prisen reduceret til 3.475,- (1.787,- pr. person)

Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Husk at ændre datoerne, hvis du skal flyve fra Hamborg!


Fly: qatar airways

Fra København til Zanzibar er der super billige billetter hos Qatar Airways. Begge veje er det med et kort stop i Doha og prisen er fra den 14. – 29. juni 2.871,- pr. person inkl. mad og 30 kg bagage.

Der er mange datoer med samme billige pris. – også i sommerferien, der er hjemrejsen dog 24 timer, hvis det er til den billigste pris.

 

Fra Hamborg til Zanzibar er der billige billetter med Turkish Airlines med korte stop begge veje. Prisen er fra den 13. – 28. juni 3.661,- pr. person og der medfølger mad og 30 kg bagage.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Transport

Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 90,- pr. person pr. vej.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365