Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i New York for kun 2.258,-


Vanvittig pris! 9 dage i New York for kun 2.258,- inkl. fly og hotel på Manhattan – delvist i vinterferien!

Oplev den helt specielle stemning i byen! Besøg de mange storslåede seværdigheder, se et Broadway show eller oplev et af byens sportshold i Madison Square Garden. Oplevelserne står i kø New York og byen rummer utallige muligheder.

Vi har fundet et godt bedømt og centralt beliggende hotel, til en fantastisk pris: Se det her:

Rejsemål: New York, USA
Rejselængde: 8 overnatninger
Afrejse fra København 23. februar 2018
Pris per person fra København kun: 2.258,-
Pris per person fra Billund kun: 3.135,-

Bemærk: Da der ved flyvningen fra København kan være tale om en fejl fra flyselskabets side anbefaler vi, at man betaler de 100 kr. mere det koster at bestille værelset med afbestilling. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, hvis flyselskabet skulle annullere din booking.

Opdatering: Prisen er nu 3.000,- fra København, da United Airlines billetterne til 1.243,- ikke er tilgængelige mere og de billigste billetter nu er med direkte fly med Norwegian for 1.985,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 14. – 22. februar 2018 (8 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21015,- | 1243,-2.258,-Vis HotelVis fly

 

FRA Billund DEN 14. – 22. februar 2018 (8 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21015,- | 2120,-3.135,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Holiday Inn New York City, der har en super beliggenhed. trivago viser “The Watson”, men når der klikkes på se tilbud åbner Holiday Inn op.

Prisen for 8 overnatninger er 2.029,- (1.015,- pr. person)

Se mere om “Holiday Inn New York City,” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: 1 stop

 

Fra København er prisen for fly med United Airlines 1.243,- pr. person ved rejsedatoerne den 14. – 22. februar 2018. Der er 1 mellemlanding hver vej og mad og bagage er inkluderet i prisen.

 

Fra Billund er der flyet lidt dyrere. Der flyves med 1 stop hos British Air France og prisen er 2.120,- pr. person med rejsedatoerne den 14. – 22. februar 2018. Mad og bagage er inkluderet i prisen.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transport fra lufthavnen koster ca. 200,- t/r med bus. Alternativt kan der tages en taxa eller evt. lejes en bil. Den kan bestilles her


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage fra København, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365