Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i smukke Dubrovnik for kun 1.961,-


1 uge i Dubrovnik for kun 1.961,- per person inkl. fly og dejligt hotel!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en smuk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik.
Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande, der bare venter på dig. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige. Dubrovnik er vitterligt en perle.

Vi har fundet et rigtig dejligt hotel med fremragende anmeldelser og en super beliggenhed tæt på stranden og centrum. Se det flotte og hyggelige hotel her:

Rejsemål: Dubrovnik, Kroatien
Rejselængde: 7 overnatninger
Afrejse fra København: 26. maj 2018
Pris per person fra København kun: 1.961,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 26. maj – 2. juni. 2018 (7 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2903,- | 1.058,-1.961,-Vis HotelVis Fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Apartments Milka & Miho er et dejligt hotel med flotte værelser og bliver vurderet som “Meget Godt” af gæsterne. Hotellet ligger centralt i Dubrovnik i gåafstand til mange seværdigheder.

Se mere om “Apartments Milka & Miho” her: Vis Hotel

For at opnå den bedst mulige pris på hotellet har vi anvendt en rabatkode. Indtast koden AFGENDKDC1217, når du reserverer hotellet på Hotels.com.

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Fra København er prisen for direkte fly med Norwegian 1.058 ,- pr. person med rejsedatoerne den 26. maj – 2. juni. 2018.

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Taxa: Ifølge taxifarefinder.com koster en taxa fra lufthavnen til hotellet ca. 31 kr.

Der kan evt. også lejes en bil. Den kan bestilles her og koster fra 698,- for 7 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365