Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Alicante for kun 700,-


5 dage i Alicante for kun 700,- pr. person inkl. fly og 3* hotel!

Tag til dejlige Alicante og nyd det bedste fra Spanien. Solrige dage, hvide sandstrande, et rigt kulturliv, gode restauranter og fine muligheder for golf og shopping.

Vi har fundet et godt bedømt 3 stjernet hotel, der har pool og ligger tæt på stranden. Se mere på det her:

Rejsemål: Alicante, Spanien
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse: 29. januar 2018
Pris per person fra København kun: 954,-
Pris per person fra Billund kun: 700,-


Om Alicante

Alicante ligger i det sydlige Spanien og er i læ af store bjergkæder, hvilket sikrer et stabilt klima året rundt. Alicante har 320 solskinsdage om året og er faktisk den varmeste del af Spanien om vinteren. Temperaturen når ofte over 20 grader om vinteren og hvis det regner er det typisk i oktboer måned. Her finder du kridvide strande, palmer og turkisblåt hav.


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 29. januar – 2. februar 2018 (4 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2346,- | 608,-954,-Vis HotelVis fly

 

FRA Billund DEN 29. januar – 2. februar 2018 (4 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2346,- | 354,-700,-Vis HotelVis fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Mio Cid”, der bedømmes med 3,6 / 5 på hotels.com. Hotellet har pool, ligger tæt på stranden og har værelser med bla. altan og aircondition.

Se mere på hotellet her: Vis Hotel Mio Cid


Fly: Direkte

Der kan flyves med direkte fly fra København og Billund.

 

Fra København til Alicante er der billige billetter med Norwegian og Ryanair. I eksemplet fra den 29. januar – 2. februar 2018 er prisen 608,-

Der er flere datoer med billige priser både hos Norwegian og Ryanair. Anvend med fordel deres lavpriskalender og find pris funktion for at finde de billige billetter.

 

Fra Billund til Alicante er der billige billetter med Ryanair. I eksemplet fra den 29. januar – 2. februar 2018 er prisen 242,-

Der er flere datoer med billige priser både hos Ryanair. Anvend med fordel deres find pris funktion for at finde de billige billetter.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

En taxa koster ifølge taxifarefinder.com ca. 300,- pr. vej til og fra hotellet. Billeje er dog også et godt bud, da det er meget billigt.

Det kan bestilles her og koster fra blot 38,- for 5 dage.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365