Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Krabi i Thailand for kun 4.752,-


2 uger i Krabi i Thailand for kun 4.752,- inkl. direkte fly og godt 3-stjernet hotel med super beliggenhed.

Krabi er et tropeparadis der især er kendt for sin smukke skærgård af  grønne kalkstensøer, der flot hæver sig i det turkisblå hav. Krabi er til dig, der kan lide dejlige strande, paradisøer og snorkling.  Området anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur, der byder på rige muligheder for en både afslappende og aktiv ferie.

Vi har fundet et godt tilbud på et dejligt hotel med pool og en super beliggenhed tæt på stranden. Se det her:

Ønsker du endnu mere luksus på din ferie kan vi anbefale dette fantastiske hotel:

Rejsemål: Krabi, Thailand
Rejselængde: 14 overnatninger
Afrejse fra København 14. marts 2018
Pris per person fra København kun: 4.752,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 14. – 29. marts 2018 (14 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2854,- | 3.898,-4.752,-Vis HotelVis Fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Det tre-stjernede Ao Nang Village får fremragende anmeldelser af gæsterne (5 / 5 på tripadvisor ved 219 anmeldelser). Her får du bl.a. en god beliggenhed tæt på stranden, pool og hjælp til ture og udflugter.

For at få en reduceret pris på hotellet på 1.707,- (854,- pr. person) skal du oprette en bruger/logge ind på Hotels.com. Herefter skal du bruge rabatkoden AFGENDKDC1217 når du reserverer hotellet.

Se mere om “Ao Nang Village ” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Fra København er prisen for direkte fly med Thomsonfly 3.898,- pr. person med rejsedatoerne den 14. – 29. marts 2018. Bemærk at flyet lander i Thailand d. 15. marts.

Der var desværre ingen fly fra Jylland i denne omgang


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Transport til og fra hotellerne og rundt i landet er billigt og meget nemt i Thailand. Krabi provinsen har et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. Grethe Kure 29. december 2017

    Jeg ser ofte på jeres gode forslag. Da man skal bestille fly og hotel hver for sig, vil jeg gerne vide: er det bedst at købe fly først, derefter hotel – eller modsat? Eller er det forskelligt fra sted til sted? Umiddelbart ville jeg tro, det er bedst med fly først, da det vel er nemmere at finde et andet hotel end modsat.

    • Rejs365 29. december 2017

      Hej Grethe. Tak for dit spørgsmål. Det er lidt forskelligt, men som du selv er inde på, så kan det oftest være en god ide at starte med flyet, da det typisk vil være nemmere at finde et andet hotel end det vil være at finde et andet fly. En enkelt flybooking kan være forskellen mellem om du får billetterne billigt eller om de måske er helt væk. Hvis du dog meget gerne vil have et bestemt hotel og der er få værelser tilbage og det er med gratis afbestilling, så kan man risikofrit starte med det, da man jo kan altid kan afbestille det igen, hvis flyet ikke er tilgængeligt mere. Generelt kan det svare sig at handle hurtigt, hvis man kan, da de mest populære rejser på vores side har flere hundrede besøgende i timen, så det kan gå hurtigt. Mvh Rejs365

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365