Vi finder de bedste rejsetilbud

3 ugers rundrejse i Vietnam i juli for kun 6.157,-


3 ugers rundrejse i Vietnam i juli for kun 6.157,- inkl. fly og alle hoteller.

Vietnam er et af Østens mest spændende rejsemål. Fantastiske strande, pulserende storbyer, spændende kultur og historiske seværdigheder. Tilsæt det dejlige vietnamesiske køkken, lave priser og en meget venlig lokalbefolkning. Vietnam har alt hvad hjertet begærer.

Mulighederne er mange, når man besøger Vietnam. Her er inspiration til, hvordan en rejse til Vietnam i sommerferien kan se ud. Prisen er inkl. fly og hoteller undervejs.

Rejsemål: Vietnam
Rejselængde: 20 overnatninger
Afrejse fra København 5. juli 2018
Pris per person fra København kun: 6.157,-
Pris per person fra Billund kun: 7.249,-

RUTEN:

Ho Chi Minh City (Saigon)  6.-9. juli Vis Hotel

Mui Ne 9.-12. juli Vis Hotel

Nha Trang 12.-15. juli Vis Hotel

Hoi An 15.-19. juli Vis Hotel

Hue 19.-21. juli Vis Hotel

Hanoi 21.-26.juli Vis Hotel

 

Ho Chi Minh City (Saigon) 6.-9. juli

Ho Chi Minh City er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Oplev bl.a. de overvældende historiske udstillinger fra Vietnamkrigen. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder. Det er oplagt at nyde en pause på en af de spændende restauranter, hvor man kan nyde det formidable vietnamesiske køkken.

Se hotellet i Ho Chi Minh City her:

Anvend koden AFGENDKDC1217 ved bestilling på hotels.com af dette hotel og få rabat på opholdet .

 

Mui Ne 9. – 12. juli

Mui Ne er en dejlig badeby med gode muligheder for surfing og golf. I må ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

Se hotellet i Mui Ne her:

Anvend koden AFGENDKDC1217 ved bestilling på hotels.com af dette hotel og få rabat på opholdet.

 

Nha Trang 12. – 15. juli

Nha Trang tilbyder en fantastisk lang og dejlig badestrand. Byen byder også på et festligt natteliv med mange restauranter, barer og diskoteker.

Se hotellet i Nha Trang her:

 

Hoi An 15. – 19. juliHoi An bliver af mange betragtet som Vietnams hyggeligste by. Når man træder ind i byen og ser arkitekturen er det som at træde direkte ind i Vietnams fortid. Indbyggerne er imødekommende og atmosfæren er fantastisk. Her oplever du autentisk vietnamesisk kultur. Hoi An er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

Se hotellet i Hoi An her:

 

Hue 19. – 21. juliI det centrale Vietnam ligger Hue, hvorfra 13 konger har regeret Vietnam. Mærk historiens vingesus når du træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Citadellet består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger.

Se hotellet i Hue her:

 

Hanoi 21. – 26. juli

Hanoi er en charmerende by. Oplev de gamle krogede gader i den gamle bydel, de mange smukke parker og søer og de fransk inspirerede lange brede boulevarder. Gå endelig ikke glip af Halong Bay. Et imponerende naturlandskab med tusindvis af smukke kalkstensøer og imponerende grotter.

Se hotellet i Hanoi her:


Fly:

Fra København til Ho Chi Minh City d. 5. juli med en enkelt mellemlanding i Frankfurt. Bemærk at flyet lander 6. juli 2018

Fra Hanoi til København d. 26. juli med en enkelt mellemlanding i London Heathrow.

Samlet pris for fly: 5.357,- Vis Fly

 

Fra Billund til Ho Chi Minh City d. 5. juli med to mellemlandinger. Bemærk at flyet lander 6. juli 2018

Fra Hanoi til Billund d. 26. juli med ligeledes med to korte mellemlandinger. Bemærk at flyet lander i Billund den 27. juli.

Samlet pris for fly: 6.449,- Vis fly


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.

Bemærk: Rejser I med tog over længere distancer kan det være en blandet fornøjelse at vælge billettypen “Seat”. Det er hårde sæder. Overvej i stedet “Hard Sleeper”, der er en tynd madras eller “Soft Sleeper”, der er en dyrere men

Klik her for yderligere information om Transport i Vietnam

Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Der er flere alternative fly til nærmest samme pris som ovenstående.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger jeg den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365