Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Istanbul for kun 1.225,-


6 dage i Istanbul for kun 1.225,- per person inkl. fly og godt beliggende 4* hotel!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

Vi har fundet et rigtig godt hotel midt i byen. Se det her:

Rejsemål: Istanbul, Tyrkiet
Rejselængde: 5 overnatninger
Afrejse fra København/Billund: 8. marts 2018
Pris per person fra København kun: 1.225,-
Pris per person fra Billund kun: 1.864,-


Prisoversigt og links

FRA KØBENHAVN DEN 8. – 13. marts 2018 (5 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2422,- | 803,-1.225,-Vis HotelVis Fly

 

FRA Billund DEN 8. – 13. marts 2018 (5 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
2422,- | 1.442,-1.864,-Vis HotelVis Fly

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Det fine hotel Sehir Old City tilbyder en super beliggenhed centralt i Istanbul og har morgenmad inkluderet i prisen. Hotellet bliver bedømt som “Meget Godt” af gæsterne.

For at opnå så god en pris som muligt har vi anvendt en rabatkode til dette hotel. Brug koden AFGENDKDC17, når du bestiller hotellet.

Se mere om “Sehir Old City ” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

Der kan enten flyves fra København eller Billund med direkte fly.

Fra København er prisen for direkte fly med Pegasus Airlines 803,- pr. person med rejsedatoerne den 8. – 13. marts 2018.

 

Fra Billund er prisen for direkte fly med Turkish Airlines 1.442,- pr. person ved rejsedatoerne den 8. – 13. marts 2018.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Taxa: Det er let at få en taxa i lufthavnen og priserne er meget rimelige. Istanbul tilbyder desuden et omfattende offentligt transportsystem. Istanbul er ikke en specielt stor by, så det er let og hurtigt at komme rundt til fods.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Alternativt skriv til os på vores Facebook side eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra  dine ønsker.

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365